Оркестр ВМС США

У 2017 році США й Україна відзначають 25-у річницю встановлення дипломатичних відносин. Двадцять п’ять років тому Сполучені Штати відкрили своє посольство у новій незалежній Україні. Звідтоді зв’язки між українцями й американцями – дипломатами, посадовцями, бізнесменами, науковцями, студентами, журналістами, художниками й поетами – зміцнились, і сьогодні вони тривкіші, ніж будь-коли.

Оркестр, розквартирований на німецькій авіабазі «Ramstein», був заснований у 1945 році. Діяльність цього універсального ансамблю може бути пристосовано до будь-яких ситуацій, від фонової музики під час виконання офіційних військових функцій до виступів на джазових фестивалях і в концертних залах. Ансамбль пропонує до уваги публіки й освітні програми, що являють собою інформативні й розважальні концерти, проводить індивідуальні та групові майстеркласи, зосереджені на техніці виконання. Незалежно від причини виступу, «EUROPE BAND» мають у своїй програмі безліч музичних творів, які гарантують повний успіх будь-якій події.

Членів оркестру недарма називають «музичними послами Америки». Джаз-бенд грає бродвейський і голлівудський репертуар, мелодії новоорлеанських диксилендів і джазових біґ-бендів, джазові імпровізації, увертюри, марші.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Оркестр ВМС США, смотрите также: