ЕКС-КОМЕДІ ЛІТНЬОЇ НОЧІ або Який дурний весь рід людський

ЕКС-КОМЕДІ ЛІТНЬОЇ НОЧІ або ЯКИЙ ДУРНИЙ ВЕСЬ РІД ЛЮДСЬКИЙ – Харківський театр “P.S.”

20 листопада о 19.00

Вистава ДЛЯ ДОРОСЛИХ! Діти до 16 років не допускаються!

Також, буквально пару місяців тому, група Open Kids відсвяткувала свій мільйон передплатників на каналі YouTube, що є унікальним досягненням для артистів шоу-бізнесу.

…Лютерна магіка – магічна куля, що її змайстрував дивакуватий винахідник-аматор, виявилася здатною бачити невидимий світ… Але разом з цим – і приховані почуття героїв раптом вирвалися назовні.

Грають:

Сергій МОСКАЛЕНКО (Black Jack)

Ірина УСЕНКО

Анастасія СОЛОМКО

Степан ПАСІЧНИК, заслужений діяч мистецтв України

Ярослав СОЛОМКО

Катерина БАКАЙ

Режисер – Cтепан ПАСІЧНИК, заслужений діяч мистецтв України

Комедія за п'єсою Вуді Алена на дві дії.

Звертаємо вашу особливу увагу на те, що перед початком вистави ми ЧАСТУЄМО усіх глядачів канапками, тістечками, чаєм, натуральним вином від Мережі «INVINO». Тому наші двері відчинені для вас за півгодини до вистави – з 18.30. Просимо вас не запізнюватися, адже вхід після початку стане неможливим.

P.S.: У цьому сезоні наш традиційний фуршет збагатиться стравами для сироїдів та вегетаріанців.

Вистава ЕКС-КОМЕДІ ЛІТНЬОЇ НОЧІ або ЯКИЙ ДУРНИЙ ВЕСЬ РІД ЛЮДСЬКИЙ у Харькові відбудеться 20 листопада 2017 о 18:00. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на цікавий Вам концерт, виставу, оперу, балет, майстер-класси, спортивні та дитячі заходи, сплативши їх найзручнішим для Вас способом: через інтернет банківською картою VISA/MasterCard, готівкою чи кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою

Показать полностью…

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию ЕКС-КОМЕДІ ЛІТНЬОЇ НОЧІ або Який дурний весь рід людський, смотрите также: