Проект Артерия

Проект «Артерія»

Ідея спільного музично-літературного проекту «ARTЕРІЯ» народилася під час волонтерських поїздок на виступи в зону АТО та об’єднала відомого київського поета, телеведучого і спортивного коментатора Дмитра Лазуткіна та харківського композитора і виконавця Бориса Севастьянова.

Цей проект — сміливе поєднання поезії з музикою, яке не обмежується лише читаннями, мелодекламаціями та піснями. Це завжди потужний енергетичний вибух емоцій. «ARTЕРІЯ» не має чітких тематичних рамок і саме тому вирізняється своєю драйвовістю. Ви почуєте як інтимну лірику у супроводі ніжних фортепіанних мелодій, так і потужні соціальні тексти з епічним симфо-рок звучанням.

Влітку 2017 року проект «ARTЕРІЯ» був успішно представлений на кількох українських фестивалях, зокрема «Гайдафест» (Черкаси), «Дорога на Схід» (Ізюм), «Шіді Ріді Fest» (Умань) та «Кропивницький 2017», «Lуtavrу» (Чернигів), а у 2018 на фестивалях “Ї” (Тернопіль), “Книжковий Арсенал” (Київ), “Книжковий форум” (Львів) а також на врученні премії “Коронація слова” (Київ).
СКЛАД

Дмитро Лазуткін, вокал
Борис Севастьянов, вокал, фортепіано
Євген Андрєєв, гітара, вокал
Денис Бевз, труба

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Проект Артерия, смотрите также: