Геращенко провела прием в волонтерской палатке “Все для перемоги”

12:49  |  06.06.2019
Геращенко провела прием в волонтерской палатке "Все для перемоги"

Фото: www.facebook.com/iryna.gerashchenko

Экс-заместитель председателя Верховной Рады Ирина Геращенко провела прием граждан в волонтерской палатке на площади Свободы. Об этом она сообщила на своей странице в Facebook.

Геращенко написала, что встречалась с Юлией Светличной и Геннадием Кернесом.

“Знаю: що в Харкові будується меморіал героям – воїнам, це підтримали і обласна влада і міськрада, й очікується, що монумент буде добудовано до кінця цього року.
Звичайно, відвідала намет, провела там депутатський прийом ( на зустріч прийшли в тому числі і родичі заручників з окупованих територій). Мала прекрасну дискусію з місцевими активістами , в їх волонтерському центрі . Мені імпонує ідея громадських активістів про необхідність створення в Харкові музею чи експозиції , присвяченій війні. Такий музей є в Дніпрі, така експозиція працює в музеї Другоі світової в Києві. Була рада зустріти пані Наталія Левченко і Лесю.  Це був хороший візит, його найважливішою і найемоційнішою частиною стали відвідини військового госпіталя. Передала госпіталю і волонтерському намету бібліотеку української літератури від найкращих українських видань в рамках акції « Бібліотека для Донбасу». Дякую, Харків”, – написала Геращенко.

Відвідала Харків. Півтора місяці тому я пообіцяла провести депутатський прийом в волонтерському наметі. Під час…

Gepostet von Iryna Gerashchenko am Donnerstag, 6. Juni 2019

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Т-Р 20:35 | 06.06.19

    Успела побывать в своей приёмной.
    Кто знает, как сложится судьба палатки после блжийшей сессии горсовета…