Харьковчане устроили “Парад вышиванок” (фото, видео)

17:38  |  17.05.2018

Фото: objectiv.tv

Сегодня по случаю Дня вышиванки несколько сотен харьковчан в традиционной украинской одежде прошлись по главной улице города. “Парад вышиванок” прошелся от площади Конституции до ХНАТОБа.

Фото: objectiv.tv


Фото: objectiv.tv


Фото: Виктория Якименко


Фото: www.facebook.com/kharkivpolice


Фото: nakipelo.ua


Фото: objectiv.tv


Фото: nakipelo.ua

#Харків Вишиванкова хода рушить вулицею Сумською

Опубліковано IT Sector 17 травня 2018 р.

17.05.2018 День вишиванки

«…Україно моя вишиванкоТи мій біль, моя мука і доля;Я без тебе як день без світанку,Я без тебе, як жайвір без поля!…»Всесвітній день вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. У цей день прийнято одягати вишиванку на роботу, навчання або на прогулянку.День вишиванки у 2018 році припав на 17 травня. Харків’яни відзначили це свято традиційним парадом вишиванок, пройшовши від Майдану Конституції до ХНАТОБа. Парад згуртував декілька тисяч людей різного віку, з’єднавши цілі покоління. Вишиванка для українців не просто модне вбрання, це – реліквія, що акумулює ментальність всього українського народу, передаючи історичну пам’ять українців крізь час. У кінцевій точці маршруту відбувся урочистий тематичний концерт. Своє мистецтво глядачам подарували творчі колективи театрів народного танцю, дитячі ансамблі, артисти Харківської філармонії та інші митці. Святкові вбрання та усміхнені обличчя всіх учасників параду, створили унікальну атмосферу єднання та братерства.«Антикорупційний блок учасників АТО» вітає всіх українців з Днем вишиванки, бажає миру та злагоди вашим домівкам.

Опубліковано Антикорупційний блок учасників АТО 17 травня 2018 р.

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что с 18:30 на площади Свободы начнется еще один “Парад вышиванок”. Около пятисот человек пройдут пешком до площади Конституции.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. […] ранее MyKharkov.info сообщали, что вчера по случаю Дня вышиванки несколько сотен […]