Харьковские блогеры утверждают, что им угрожают “АТОшники” за критику Светличной

13:27  |  23.06.2018

Фото: www.facebook.com/KyryloYakovlev

Блогеры Даниил и Кирилл Яковлевы утверждают, что им угрожают за то, что они критикую деятельность губернатора Харьковской области Юлии Светличной. Об этом на своей странице в Facebook написал Даниил.

“До мене додому приїжджали 15 осіб від губернатора Харківської області від «Блока Петра Порошенка» Юлії Світличної! Дома був мій брат Кирило Яковлев та матір…. Ці покидьки думають, що можуть залякати нас! Вони хотіли, щоб ми перестали критикувати їхнього Боса від БПП, яка покриває всю корупцію в Харківській області! Я хочу всіх попередити! Ми з братом майже 8 років займаємось громадсько-політичною діяльністю! Ми багато чого пережили в своєму житті! Нас не залякати тупими погрозами від провладних шавок”, – написал Яковлев.

Блогер написал, что он не доверяет правохранительным органам, поэтому “оставляем за собой право защищать свою семью и собратьев всеми возможными средствами”.

Представники #БПП погрожують моїй родині!До мене додому приїжджали 15 осіб від губернатора Харківської області від…

Опубліковано Данилом Яковлевим П'ятниця, 22 червня 2018 р.

Кирилл Яковлев опубликовал фото людей, которые угрожали ему и его брату. Блогер утверждает, что это люди с общественной организации “Товариство Ветеранів Антитерористичної Операції Харківської Області”.

“Олег Черкашин Степанов. Він – голова ГО “Товариство Ветеранів Антитерористичної Операції Харківської Області”. Вчора за його вказівкою до мене ввечорі навідалися його пси, які нічого краще не вигадали, ніж приїхати до мене додому та погрожувати”, – написал Кирилл.

ПРОДАЖНІ ПСИ НОВОЇ СИСТЕМИ!Вчора трапилась дуже погана ситуація, що відкрила мені очі на деяких «атошніков».Перше фото…

Опубліковано Кирилом Яковлевим П'ятниця, 22 червня 2018 р.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*