Климкин о вступлении Украины в ЕС через 5-10 лет: Людям понарассказывали сказок

11:05  |  12.06.2019

Фото: пресс-служба Харьковского городского совета.

Министр иностранных дел Павел Климкин заявил, что украинцам понарассказывали сказок о вступлении в Европейский Союз через 5-10 лет и это нереально. Об этом он написал на своей странице в Facebook.

“Що ж, сьогодні безвізу 2 роки. Вітаю усіх, хто над ним працював і хто з радістю користується цим благом європейської цивілізації. А от у черзі за ранковою кавою випадково став учасником дискусії щодо ймовірних термінів вступу України в ЄС. Трохи прикро виступати у ролі руйнівника міфів і говорити людям правду після того, як їм нарозповідали казок. Хтось чув, що вступатимемо в ЄС у 2025. Це дурниці, адже для цього вже давно мали б вести переговори про вступ. Хтось чув, що за 10 років – вже реальніше, але все ще дурниця. Адже для цього переговори про вступ треба було розпочинати буквально завтра. Однак, вдалося закінчити розмову на позитиві: ми це точно зробимо. Але для цього нам потрібно точно стати на голову кращим за усіх попередніх кандидатів. Це я без жартів і дуже реалістично”, – написал Климкин.

Повертався до МЗС після зустрічі. Аж бачу, як на нашому фоні розповідають на камеру про другу річницю безвізу. Виглядає…

Gepostet von Pavlo Klimkin am Dienstag, 11. Juni 2019

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*