На Южном вокзале военные музыканты почтили подвиг добровольцев (видео)

14:34  |  14.03.2019
На Южном вокзале военные музыканты почтили подвиг добровольцев

Фото: kh.suspilne.media

14 марта, в День украинского добровольца, на Южном вокзале в Харькове выступили оркестры Академии Нацгвардии и Университета воздушных сил имени Ивана Кожедуба. Военные музыканты исполнили современные и исторические произведения, – пишет “UA:Харків”.

«Ми вшановували і святкували це свято. У 2014 році 500 перших добровольців створили свій перший батальйон, який став на захист нашої держави. Вокзал — це знакове місце, звідки добровольці відправлялись на фронт. Це і те місце, де ми їх зустрічали з фронту», – рассказал начальник военного оркестра Университета воздушных сил Константин Стрельцов.

День украинского добровольца ввели в 2017 году.

На Південному вокзалі до Дня українського добровольця виступили оркестри

14 березня, в День українського добровольця, на Південному вокзалі у Харкові виступили військові оркестри Академії Нацгвардії та Університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба. Військові музиканти виконали твори сучасних композиторів і історичні композиції. «Ми вшановували і святкували це свято. У 2014 році 500 перших добровольців створили свій перший батальйон, який став на захист нашої держави. Вокзал — це знакове місце, звідки добровольці відправлялись на фронт. Це і те місце, де ми їх зустрічали з фронту», — розповів начальник військового оркестру Університету повітряних сил Костянтин Стрельцов. День українського добровольця запровадили у 2017 році.

Gepostet von UA: Харків am Donnerstag, 14. März 2019

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*