“Нацкорпус” идет в гости на съезд “плохих Ген”

12:12  |  02.06.2019
"Нацкорпус" идет в гости на съезд "плохих Ген"

Фото: соцсети.

Активисты “Национального корпуса” планируют пикетировать съезд партии “Доверяй делам”, который организовывают мэр Харькова Кернес и мэр Одессы Труханов. Об этом “Нацкорпус” сообщили на своих страницах в социальных сетях.

“Сьогодні, 2 червня в Харкові два сепаратиста, які дуже давно повинні були опинитися у підвалах СБУ проводитимуть з’їзд власної політичної сили. Назву партії вони обрали символічну – «Довєряй дєлам». Дійсно, усі ми пам’ятаємо про «дєла» і Труханова, і Кернеса протягом останніх 5 років. Кернес, котрий у Харкові весною 2014 року на пару з Добкіним проводив з’їзд сепаратистів, що мав на меті розколоти Україну та проголосити «недоросію» за останні 5 років свого мерства пограбував харків’ян на мільярди гривень. Це людина, яка мріє перейменувати кожну собачу будку іменем м’ясника Жукова. Труханов – громадянин Росії, який доволі довго захищав георгієвську стрічку посилаючись на «нормальне» відношення до життя, пам’яті та історії. Його виступи в Одесі біля банеру «Труханов – наш мэр! Путин – наш президент!» чомусь й досі не зацікавили правоохоронців. Труханов не визнає анексії та окупації Криму, а одеських сепаратистів він називав своїми земляками. Ну і звісно, ніхто не забув про корупцію та статтю про незаконне збагачення. О 14:00 два Гєни намагатимуться відродити заповітну мрію усіх ватників та створити проект, який матиме на меті протягнути побільше холуїв й любителів «руского міра» в парламент. Ми, як Національний Корпус, як ветерани, як патріоти, теж завтра будемо присутні біля Палацу Спорту об 11:30 для того, щоб показати, яку Харків дає оцінку діям двох неправильних Гєн!”, – говорится в сообщении националистов.

Сьогодні, 2 червня в Харкові два сепаратиста, які дуже давно повинні були опинитися у підвалах СБУ проводитимуть з’їзд…

Gepostet von НК Харків am Sonntag, 2. Juni 2019

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что городские главы Харькова и Одессы Геннадий Кернес и Геннадий Труханов договорились о создании совместной партии для участия в парламентских выборах.

Позже, Харьковский городской голова подтвердил, что он с мэром Одессы Геннадием Трухановым действительно поведет в новый Парламент партию. 2 июня в Харькове пройдёт съезд объединённой партии мэров.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Nik Starik 13:50 | 02.06.19

    “Протоколи сіонських мудреців”, твори Едуарда Давидовича Ходоса… Вся правда там про встановлену “владу”…, яка не боїться нічого, окрім НАЦІОНАЛІЗМУ.
    Висновок: ЩОБ ЖИТИ, ТРЕБА МАТИ СВОЮ НАЦІОНАЛЬНУ ВЛАДУ.

  2. […] политической партии «Национальный корпус» проводили акцию протеста против съезда политической партии «Доверяй […]