Навіщо влада відпустила Ширяєва?

13:49  |  13.11.2018

Олег Ширяев. Фото: из открытых источников.

Підозрюваного в організації рейдерського захоплення елеватору в селі Занки Олега Ширяєва відпустили під заставу.

Цей крок був очікуваним, коли суддя Єфіменко оголосила вердикт щодо утримання екс-радника Голови ХОДА за гратами, але з правом вийти на волю під заставу.

Як з’ясувалось, Ширяєв та люди, які піклуються про його мовчання, мають гроші, – нагадаємо, що йдеться про мільйон гривень, – завдяки яким Олег опинився на свободі до розгляду справи по суті.

Олег Ширяев в суде

Події у Занках були надзвичайними, але сьогодні харківська феміда та зацікавлені у владних кабінетах особи випустили на волю тих, хто, не замислюючись, відкрив вогонь по людям з вогнепальної зброї. Організатор цього безпрецедентного випадку також більше не за гратами. Зараз на волі бандити, які заради збагачення можуть красти, калічити та навіть вбивати пересічних громадян нашої країни.

Ширяєв не вперше тероризує Слобожанщину. Спочатку він прикривався тим, що нібито має відношення до Національного Корпусу, а потім, коли його з ганьбою вигнали з осередку партії, він здійснював свої брудні махінації з відома й схвалення високопосадовців харківського та столичного політбомонду.

Разом з Ширяєвим випускають на волю й тих, хтобезпосередньо стріляв у людей. Журналісти цих стрільців пов’язують зкримінальним елементом Вадимом Казарцевим. Раніше у пресі були публікації, автори яких намагалися встановити зв’язки між Казарцевим та діючим головою адміністрації Президента України Райніним І. Л. Якщо ті публікації не мали вагомих підстав, то зараз, той факт, що Ширяєв, екс-радник Світличної (ставлениці Райніна), та люди Казарцева проходять по однієї справі наводить на роздуми.

У партії Національний Корпус, активісти якого захищали фермерів у Занках, вважають, що таких людей, як Ширяєв, треба тримати під вартою до самого суду, тому що вірогідність влаштувати зникнення підозрюваного дуже висока.

Ширяєв, який пов’язаний з браконьєрським видобутком піскуу Белюдовці, Ширяєв, якого С. Речинський у своїх дописах в фєйсбуці прямозвинувачував в організації злочинного контрабандного бізнесу, Ширяєв, за яким тягнетеся довгий шлейф кримінальної слави, комусь дуже потрібен. І цей хто-то докладає багато зусиль для того, щоб скандали навколо Олегабули улагоджені.

Національний Корпус впевнений, що справа Ширяєва – це нетільки справа про розбій, рекет, рейдерство, а ще про корупцію, та зрощеннявлади з кримінальним світом.

ПП «Національний Корпус»

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*