Очередная попытка диалога с главой администрации Киевского района Харькова закончилась провалом – активисты (видео)

9:25  |  13.06.2018

Фото: lyceum133.klasna.com

Вчера, 12 июня, представители родительской инициативной группы учащихся ХСШ №133 «Лицей искусств» вместе с «Антикоррупционным блоком участников АТО» пришли на прием к председателю Киевской райадминистрации Харькова Нелли Казанжиевой. Об этом активисты сообщили на своей на странице в Facebook.

Активисты отметили, что повод для визита не изменился, изменился только тон, с которым Казанжиева отвечала к посетителям.

“Матері знову поставили на вид відсутність належної охорони школи, в той як Казанжиєва обіцяла «виділити свою людину», а також знову вимагали розібратися зі зловживаннями директорки ліцею Савіцької І.Ю. Керівника навчального закладу батьки звинувачують у самоуправстві, недбалому ставленні до своїх службових обов’язків, отримуванні прибутків від незаконної підприємницької діяльності та шахрайства, одержанні хабарів, вимаганні грошей з батьків за послуги, що повинні надаватися безкоштовно тощо. Натомість, всі заходи з вирішення цих питань звелися до зустрічі Казанжиєвою з директоркою ліцею мистецтв і запевнянні останньої у своїй прихильності”, – говорится в сообщении “Антикоррупционного блока участников АТО”.

Так, по их словам недавно стали известны другие факты, как вот сбор учителей и районных начальников департамента образование, где Казанжиева рассказывала о «врагах», окружающих прекрасных директоров школ. Дмитрий Маринин, также присутствовал на встрече, призвал главу района решать дела законным путем, а не закулисными играми. Дело набирает обороты и уже вышла за рамки правового полю.

Активисты утверждают, что одной из активисток начали поступать звонки с угрозами, а в школе женщину подстерегают мужчины, советуют ей забрать ребенка из этой школы. На педагогическом собрании в лицее №133 Казанжиева выставила активистку как большую угрозу для любого руководителя любого заведения.

“Не дивлячись на масу проблем в районі, голова райадміністрації витрачає свій час на те, щоб нацьковувати на незгодних матерів, вчителів та інших батьків. При цьому застосовуються старі перевірені штампи: «нова директорка буде ще гірше» (щоправда, нікому не відомо, хто б це міг бути, але все одно гірше), що «у старшекласників будуть проблеми зі складання ЗНО» та інша маячня”, – заявляют активисты.

Конец встречи выдался эмоциональным: Нелли Казанжиева обвинила матерей в том, что своими действиями они дискредитируют городские власти и занимаются «пакости и гадостями» и инициативные граждане не представляют харьковчан.

Казанжиєва Н.В. 12.06.2018

Чергова спроба діалогу з головою адміністрації Київського району Харкова закінчилася провалом. Сьогодні, 12 червня, представники батьківської ініціативної групи учнів ХСШ №133 «Ліцей мистецтв» разом з «Антикорупційним блоком учасників АТО» прийшли на прийом до голови Київської райадміністрації Харкова Неллі Казанжиєвої. Привід для візиту не змінився, змінився лише тон, з яким Казанжиєва відповідала до відвідувачів. Матері знову поставили на вид відсутність належної охорони школи, в той як Казанжиєва обіцяла «виділити свою людину», а також знову вимагали розібратися зі зловживаннями директорки ліцею Савіцької І.Ю.. Керівника навчального закладу батьки звинувачують у самоуправстві, недбалому ставленні до своїх службових обов’язків, отримуванні прибутків від незаконної підприємницької діяльності та шахрайства, одержанні хабарів, вимаганні грошей з батьків за послуги, що повинні надаватися безкоштовно тощо. Натомість, всі заходи з вирішення цих питань звелися до зустрічі Казанжиєвою з директоркою ліцею мистецтв і запевнянні останньої у своїй прихильності. Нещодавно стали відомі інші факти, як то збір вчителів та районних начальників департаменту освіту, де Казанжиєва розповідала про «ворогів», що оточують прекрасних директорів шкіл. Дмитро Марінін, що також був присутній на зустрічі, закликав голову району вирішувати справи законним шляхом, а не залаштунковими іграми. Справа набирає обертів і вже вийшла за рамки правового полю. Наприклад, до однієї з активісток почали надходити дзвінки з погрозами, а в школі на жінку чатують чоловіки, що радять їй забрати дитину з цієї школи. На педагогічному зібранні в ліцеї №133 Казанжиєва виставила активістку як велику загрозу для будь-якого керівника будь-якого закладу – так ця влада клеймить людей, що незгодні терпіти знущання над собою і своїми дітьми. Розмова вийшла з теми порушень в окремій школі, голові Київського району були поставлені на вид також і її оборудки з «кришуванням» т.з. «наливайок» та ГАЗС, одну з яких учасники «Антикорупційного блоку» нещодавно ліквідували. Не дивлячись на масу проблем в районі, голова райадміністрації витрачає свій час на те, щоб нацьковувати на незгодних матерів, вчителів та інших батьків. При цьому застосовуються старі перевірені штампи: «нова директорка буде ще гірше» (щоправда, нікому не відомо, хто б це міг бути, але все одно гірше), що «у старшекласників будуть проблеми зі складання ЗНО» та інша маячня. Кінець зустрічі видався емоційним: Неллі Казанжиєва звинуватила матерів у тому, що своїми діями вони дискредитують міську владу та займаються «пакостями и гадостями» і що ініціативні громадяни не представляють харків’ян. Хочеться місцевим посадовцям, щоб громадяни як за часів кріпацтва знімали перед ними шапки та вклонялися до поясу перед обтяженими владою особами, але вже час зрозуміти, що харків’яни – не лише ті, хто заглядає їм до рота, схвалюючи кожне слово, але й ті, хто бачить несправедливість і незгодний з неї миритися. Далі буде.

Опубліковано Антикорупційний блок учасників АТО Вівторок, 12 червня 2018 р.

#казанжиева #133Лицей Когда глава района, Казанжиева, в ручном режиме управляет постоянно одной #133 школой, собирая…

Опубліковано Elena Gripich Понеділок, 11 червня 2018 р.

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что родители учеников Харьковской специализированной школы с углубленным изучением отдельных предметов № 133 «Лицей искусств» жалуются на служебную халатность и коррупцию со стороны директора лицея Савицкой Ирины Юрьевны. Родители рассказали, что в течение последних 3-х лет Савицкая занимается самоуправством, небрежно относится к своим служебным обязанностям, получая при этом прибыль с незаконной предпринимательской деятельности и мошенничества, получает взятки, требует деньги с родителей за услуги, которые должны предоставляться бесплатно.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*