Parade-fest: фестиваль про право на місто

10:15  |  18.09.2019
Parade-fest: фестиваль про право на місто

В Харкові відбудеться шестиденний театрально-урбаністичний фестиваль про право на місто. 18-23 вересня на вулицях Харкова проходитиме Parade-fest. Цього року він включатиме три програми: театральну, освітню та урбаністичну.

В освітній частині на вас чекає лекторій про сучасну культуру, театр, урбаністику та їх перетин від українських та світових експертів. Своїм досвідом діляться німецький режисер Max Schumacher, психологиня та арт-терапевтиня Ярослава Матвейчук, австрійський композитор та саунд-дизайнер Nick Acorne. Більше спікерів можна побачити в повній програмі на сайті фестивалю.

Театральна гілка передбачає вистави та перфоманси театрів з України та всього світу.

На свої виступи запрошують театр “НЄФТЬ” (Харків, Україна), Львівський академічний театр імені Лесі Українки (Львів, Україна), Театр Relikty (Прага, Чехія) та низка театрів, які ми скоро анонсуємо.

В урбаністичній частині ви проходитимуть концерти гуртів, які працюють в експериментальних музичних напрямках Zapaska, Shamanic Technology, Мантра Керуака, BRAT та інших. Також відбудеться всеукраїнська конференція Urban Sketchers Camp Ua.

«Чи безпечно ви почуваєтеся у власному місті? Чи вірите ви, що можливо займатися мистецтвом в Україні? Як часто ви відганяєте від себе думки про війну? Питання, яких ми звикли уникати; проблеми, які не хочемо бачити; біль, який не хочемо проживати — це досліджує наш фестиваль. І ми впевнені, що шукати відповіді треба разом»‎ –– Вероніка Склярова, програмна директорка Parade-fest.

Детальний розклад подій по днях, а також локації ви можете побачити на сайті фестивалю. Більше інформації про події та спікерів дивіться на нашій Facebook сторінці.

Контакти: +38 (099) 504-80-98, paradefest@gmail.com, Юлія Артем’єва, продакшн менеджерка з питань співпраці.

Довідка: Parade-fest — фестиваль про право на місто, його осмислення за допомогою мистецтва. Ми пропонуємо художникам відкрити харківську індустріальність через свої роботи.
Ми не просто робимо подію, а створюємо нову культурну традицію. Перший фестиваль відбувся у травні 2018 року та залучив 2500 глядачів та учасників. В рамках фестивалю було представлено 6 вистав театрів із 3 міст, та проведено 10 заходів у рамках освітньої програми, а також парад соціальних ініціатив.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*