Ролети на вікна та гараж з Івано-Франківська від brama-market.lviv.ua

16:33  |  11.05.2017
Ролети на вікна та гараж
PR

Ролети на вікна та гараж з Івано-Франківська– алюмінієві підйомні автоматичні системи за оптимальною ціною і якістю від brama-market.lviv.ua

Рулонні ворота – конструктив та переваги

Якщо порівняти ролети із застарілими решітками, то переваги видно одразу – вони мають більш естетичний вигляд та сучасні можливості. Ви можете підняти їх у будь-який час та вільно спостерігати за вулицею без перешкод. Окрім ролетних воріт ми можемо запропонувати ролетні віконниці – рухомі автоматичні системи, які прикрасять фасад вашого будинку, вітрини та захистять їх від злому.

Вартість ролет за посиланням https://brama-market.lviv.ua/products/category/roletni-vorota.

Управління електричними ролетами Alutech

Ви можете керувати воротами або віконницями як вручну, так і за допомогою електроприводів. Приводи ручного управління – стрічковий, шнуровий, кордовий. Ідеально підходять для кімнат із парними вікнами або для невеликих гаражних отворів. Електричні двигуни будуть вдалим рішенням для приватних будинків та торгових залів. За допомогою ДУ пульта ви можете керувати воротами та віконницями не встаючи з крісла.

Ролети на вікна та гараж

Ролета на гараж складається із алюмінієвих ламелей, які намотуються на вал, рухаючись по напрямним шинам наверх. Максимальні габаритні розміри отвору – ширина від 7-ми метрів, площина – більша за 21 м2.

Наші майстри можуть запропонувати декілька типів монтажу:

  • Накладний тип із коробом ззовні;
  • Накладний тип із коробом всередину;
  • Вбудований тип з коробом ззовні;
  • Вбудований тип із коробом всередину;
  • Накладний тип, де напрямні встановлюються у отвір;
  • Накладні напрямні із коробом у отворі.

Простір для дизайну

Ролети на вікна та гараж

Виробник Alutech надає можливість обрати з 16-ти кольорів для фарбування ламелей із м’яким або твердим спіненим поліуретаном, та 12 кольорів для вентиляційних та оглядових екструдованих профілей: білосніжний, шоколадний, сірий, рубіновий, срібло, беж, блакитний, антрацитовий сірий, чорний, зелена ялиновиий, лазурний, жовтий, кремовий, темний шоколад, кістка, темний беж, бронза, темна синь, зелений мох, золотий та ірландський дуб, вишня, горіховий.

 Компания Алютех предоставляет следующий ассортимент продукции:

Роликові профілі: 9 мм AR/375N, AR/39N, AR/41N, AR/45N, AR/40N, ARH/40N
от 11 до 14 мм AR/55mN, AR/52N, AR/55N, ARН/55N, AG/77, AG/77H
екструдовані профілі AER42, AER44/S, AER55/S, EV/77, EA/77
ролетні решітки AEG56, AER56, AEG30/S, AEG84, AER84, AEG45/S
роллформингові короба з алюмінію короб 45°, 20°, округлий короб, напівкруглий короб
екструдовані короба округлий короб, напівкруглий короб, вбудований короб

 

Відсувні та розпашні ковані брами у Івано-Франківську

На сайті brama-market.lviv.ua ви можете замовити ковані вуличні брами та вироби: перила, решітки, навіси, балкони, сходинки та балкони.

Шукаєте бюджетні на надійні відсувні ворота для вашої ділянки? Ми виготовимо для вас на замовлення ворітні системи із застосуванням профільованого листа або сендвіч-панелі.

Електродвигуни італійської якості Найс, Faac, CAME, Comunello для ваших складальних воріт

Автоматика для ролетів на пульті встановлюється всередині коробу або ззовні за бажанням покупця. АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦИЯ ЦЬОГО ТИЖНЯ: гаражні приводи від Каме усього 20 євро!

Де замовити рулонні брами від БРАМА МАРКЕТ?

Ми розширили мережу наших офісів по всім регіонам нашої країни. Ви можете звернутися за адресами, які знаходяться у розділі «контакти» або по телефонам: (067) 3488399, (050) 1604611.

Компанія “БРАМА МАРКЕТ” в Івано-Франківську розпочинає АКЦІЮ: усі ті, хто замовить ролворота на нашому сайті, скориставшись формою зворотного зв’язку з 11 по 18 травня, – отримають знижку на електродвигун -30%!


Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:
Оставьте комментарий

*