Сергей Жадан собирает в Харькове украинских писателей

14:45  |  10.01.2019
Сергій Жадан

Сергій Жадан. Фото: Катерина Тор

В библиотеке имени Короленко 16 января в 17:30 состоится встреча с украинскими писателями в рамках проекта “Схід читає”. Об этом сообщили организаторы на своей странице в Facebook.

“Проект “Схід читає” – це спільна ініціатива Благодійного фонду Сергія Жадана та Українського інституту книги. Проект здійснюється за підтримки Міжнародний фонд “Відродження”.  Завдяки цьому проекту, ми хочемо привернути читацьку увагу до бібліотек сходу України як центрів громадського і культурного життя. Для цього започатковуємо серію зустрічей із відомими українськими письменниками в бібліотеках та культурних центрах. Протягом січня-березня 2019 року письменники відвідають близько 30 бібліотек у 15 населених пунктах Донецької та Луганської областей: Сватове і Старобільськ, Щастя і Станиця Луганська, Краматорськ і Слов’янськ, Авдіївка, Попасна та інші. Вхід вільний”, – говорится в сообщении организаторов.

На встрече харьковчанам предлагают пообщаться с писателями Андреем Курковым, Иваном Андрусяком, Сергеем Жаданом, Евгением Положием и организаторами и партнерами проекта “Схід читає”. Начало пресс-конференции 16 января в 17:30, чтение – в 18:30 (переулок Короленко, 18. Библиотека им. Короленко).

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*