“Спросите, кто формировал проект бюджета”, – Кучер ответил Светличной

12:48  |  26.11.2019
"Спросите, кто формировал проект бюджета", - Кучер ответил Светличной

Фото: kharkivoda.gov.ua

Председатель Харьковской облгосадминистрации Алексей Кучер прокомментировал сообщение своей предшественницы Юлии Светличной. Об этом сообщает “UA:Харків”.

Юлия Светличная, которая является депутатом Харьковского облсовета и возглавляет постоянную комиссию по вопросам социально-экономического развития региона и международного сотрудничества, раскритиковала действия нового руководства Харьковской облгосадминистрации по формированию бюджета и программ.

«Розглянули і Програму соціально-економічного розвитку на 2020 рік. Виявилась дивна річ — діюча облдержадміністрація повністю ігнорує ініціативи діючого Президента. Позиції та норми обох Указів Володимира Зеленського, від 8.11.2019 р. та 30.09.2019 р., які визначають орієнтири та напрямки реформування державної політики у економічній та соціальній сферах, до цього часу в обласній програмі не враховані жодним чином», – пишет Светличная.

У Харківській обласній раді йде підготовка до чергової сесії, обговорюються питання розвитку регіону, постійні комісії…

Gepostet von Юлія Світлична am Montag, 25. November 2019

Прокомментировать высказывания бывшей главы ОГА журналисты попросили председателя Харьковской ОГА Алексея Кучера после его встречи с представителями бизнеса и промышленности.

«Ви ж знаєте, скільки я тут працюю. І необхідно було задати питання, задайте питання пані Світличній, хто формував цей проєкт бюджету, зокрема і соціальний розвиток. Задайте це питання, нехай відповість. У нас є механізми для того, щоб відкоригувати. Зараз уже третій тиждень як я призначений і окрім цих загальних фраз, я все ж таки хотів почути, що конкретно не відповідає політиці президента. Тому що по всіх напрямках і всім завданням, які були поставлені президентом, ми працюємо. І з кожним днем працюємо потужніше. Намагаємося їх реалізувати», – ответил Кучер.

На вопрос, действительно ли бюджет будет слабее, как утверждает Светличная, Кучер сказал: «Бюджет був прийнятий, але цифри ми ці не бачимо. Давайте ми будемо щось коментувати, коли ми побачимо цифри».

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*