Суд по делу о теракте возле Дворца спорта в Харькове вновь перенесли (видео)

8:02  |  19.07.2018

Фото: Facebook

Фрунзенский районный суд Харькова перенес на четверг, 19 июля, заседание по делу о теракте возле Дворца спорта, произошедшего 22 февраля 2015 года,пишет “Интерфакс-Украина”.

“Обвиняемому Башлыкову было плохо, вызывали скорую. Заседание перенесли на завтра на 11.30,”, – сообщили в пресс-службе прокуратуры Харьковской области.

Как сообщалось, ранее заседания неоднократно переносились из-за самочувствия одного из обвиняемых.

18.07.18 Суд у справі теракту під час Маршу Єдності(2015)

Сьогодні у Фрунзенському районному суді Харкова відбулося чергове судове засідання по справі теракту біля Палацу Спорту. Нагадаємо, 22 лютого 2015 р. проросійські терористи здійснили підрив вибухового пристрою під час мирної ходи, присвяченій вшануванню пам’яті героїв Небесної сотні. Внаслідок терористичної атаки загинуло 4 людини, з них 1 дитина. Це був перший в історії Харкова теракт, в якому загинули люди. Більше 3-х років пройшло з дня теракту і громадський інтерес до цього судового процесу почав згасати. І дуже даремно, адже терористи та їхня група підтримки роблять все, щоб уникнути відповідальності. На попередніх засіданнях обвинувачені поводили себе вкрай нахабно, погрожували малочисленим активістам та озвучували намір подати заяву до слідчого комітету РФ. Українців вони називали «американськими терористами». Але ненависть до Америки не розповсюджується на американські гроші – за теракт з масовими людськими жертвами куратори з РФ заплатили їм 10 тисяч доларів на трьох.«Антикорупційний блок учасників АТО» відвідав судове засідання з метою нагадати зарозумілим злочинцям, де їхнє місце. Сьогодні судова зала не могла вмістити всіх відвідувачів – окрім хлопців з «Антикорупційного блоку» були активісти «Національного корпусу», «Антикорупційної ради», «Справедливого суду» та поодинокі небайдужі громадяни. Вбивць, яких конвой заводив до суду, присутні вітали патріотичними гаслами. Було видно, що терористи не очікували побачити таку кількість людей. Сміливі та веселі раніше, сьогодні вони мовчали, опустивши очі в підлогу. Один з обвинувачених, Сергій Башликов, ще до початку засідання почав скаржитися на погане самопочуття. Карета швидкої під’їхала просто під стіни суду, але той відмовився від медичної допомоги, заявив, що хоче комплексне лікування, а не зняття симптомів. Протягом всього судового засідання Башликов розважав присутніх своїми акторськими талантами, показуючи сценку під назвою «В мене серцевий напад». Як влучно зауважив прокурор, його серцеві напади виникають дуже вчасно – саме на судових засіданнях. Вчасні серцеві напади – частина тактики захисту по затягуванню процесу. Вочевидь, обвинувачені досі вірять своїм російським господарям і чекають, коли росіяни введуть війська та звільнять своїх «героїв». Мусимо їх розчарувати – з кожним днем українська армія міцнішає і готова дати гідну відсіч будь-яким окупантам.У підсумку засідання суд зважив на скарги Башликова і переніс суд на завтра на 11:30. Як бачимо, терористи та їхні захисники роблять все, щоб уникнути покарання. Цій справі потрібен громадський контроль. Запрошуємо всіх небайдужих завтра у Фрунзенський районний суд.

Опубліковано Антикорупційний блок учасників АТО Середа, 18 липня 2018 р.

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что Фрунзенский райсуд Харькова продлил содержание под стражей для троих обвиняемых по делу о теракте возле Дворца спорта 22 февраля 2015 года.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*