Уборка снега под Харьковом: тракторы счистили почти все лежачие полицейские на сумму не менее 40 тысяч гривен (видео)

14:13  |  21.03.2018

В поселке Песочин, справляясь с последствиями непогоды, коммунальщики тракторами счистили почти все пластиковые лежачие полицейские на общую сумму почти 40 тысяч гривен. Об этом на своей странице в Facebook написал Станислав Шапарь.

“В селищі Пісочин з трактора, який орендується, двоє чоловіків лопатами розкидують пісок в сніг який вже випав. Трактори позчищали майже всі пластикові лежачі поліцейські на загальнусуму не менше 40 тисяч гривень, після трьох проїздів техніки результат…асфальт в снігу та кризі…Попередній дійсно сильний снігопад долався 6-ма одиницями техніки, якою феєрично керували окрім 6-ти водіїв, ще десяток поводирів…Логістики та плану очістки немає…Ну і власної техніки теж немає…Скажете будували школу та ФОК, так правда, але витратили на це не багато коштів бо фінансувалося будівництво за рахунок державного фінансування! Проблема у відсутності організації та плануванні! І все б нічого але прибирання снігу в цьому році обійдеться платникам податків близько 1 млн. гривень, при поганенькій якості. За нормальної організації та власної техніки прибирання було б якісніше та в тричі дешевше!”, – написал Станислав.

Не розумію, ну як в 2018 році, коли новітня техніка використовується у всіх сферах життя, в селищі Пісочин з трактора, який орендується, двоє чоловіків лопатами розкидують пісок в сніг який вже випав.Трактори позчищали майже всі пластикові лежачі поліцейські на загальнусуму не менше 40 тисяч гривень, після трьох проїздів техніки результат….. асфальт в снігу та кризі……Попередній дійсно сильний снігопад долався 6 ма одиницями техніки, якою феєрично керували окрім 6 ти водіїв, ще десяток поводирів…..Логістики та плану очістки немає…..Ну і власної техніки теж немає…..Скажете будували школу та ФОК, так правда, але витратили на це не багато коштів бо фінансувалося будівництво за рахунок державного фінансування!Проблема у відсутності організації та плануванні! І все б нічого але прибирання снігу в цьому році обійдеться платникам податків близько 1 млн. грн., при поганенькій якості.За нормальної організації та власної техніки прибирання було б якісніше та в тричі дешевше!

Опубліковано Станіславом Шапарем 21 березень 2018 р.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*