В Харьков приедет новогодний грузовик Coca-Cola (видео)

8:54  |  19.12.2018
В Харьков приедет новогодний грузовик Coca-Cola

Фото: из открытых источников

25 декабря новогодний грузовик Coca-Cola #БудьСантою посетит площадь Свободы в Харькове. Об этом сообщили организаторы мероприятия в Facebook.

“Надихніться атмосферою свята разом з казковими ельфами, полярними ведмедями та неповторним Сантою! Розділіть щасливі моменти із рідними та друзями, надихайте всіх навколо бути Сантою та дарувати радість і святковий настрій. Та це ще не все”, – говорится в сообщении организаторов.

По их словам, они подготовили для посетителей сюрприз – каждый сможет получили бутылку любимой Сoca-Cola Zero с новогодним оформлением.

“Щоб її отримати, відкриваємо для вас маленький лайфхак: Робіть фото з нашими святковими героями чи просто біля Новорічної вантажівки та діліться враженнями на своїх сторінках у соціальних мережах Facebook або Instagram із хештегом #БудьСантою. Створюйте святкові спогади, та отримуйте свою пляшку напою. А якщо у вас нема акаунту у соціальних мережах – не біда. Для підтримання духу свята (як кажуть, у свята навіть незнайомці можуть стати друзями), необхідно зібратися групою від 4х людей, взятися за руки и гучно крикнути: «Coca-Cola!». І кожен з учасників отримає свою пляшку Сoca-Cola Zero”, – сообщили организаторы мероприятия.

Gepostet von Coca-Cola Ukraine am Montag, 10. Dezember 2018

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*