В Харькове курсанты-танкисты по приказу руководства ВУЗа убирают улицы – активисты (видео)

8:21  |  03.11.2018
В Харькове курсанты-танкисты по приказу руководства ВУЗа убирают улицы

Фото: screenshot

Курсанты 2-го курса факультета «Вооружения и военной техники» Военного института танковых войск по приказу руководства ВУЗа убирают улицы. Об этом сообщили активисты общественной организации “Антикоррупционный блок участников АТО”.

“Сьогодні ми проїжджали повз Нетеченську набережну і побачили молодих хлопців та дівчат, які підмітали листя в парку. Ми поцікавилися, що це за дружинники, які допомагають комунальним підприємствам КВБО та «Харківблагоустрій». Виявилося, що це – студенти місцевого торговельно-економічного коледжу і курсанти інституту танкових військ. Як нам розповіли курсанти, вони працюють в навчальний час за вказівкою заступника начальника інституту з тилу полковника Анатолія Зимницкого”, – пишут активисты в Facebook.

Активисты пошли за разъяснением ситуации к начальнику ХВИТВ полковнику Серпухову, но на рабочем месте его не застали. Заместителя начальника также не было на работе, как и других ответственных руководителей.

“Після 40 хвилин безрезультатного очікування ми вирушили до військової прокуратури, де подали заяву про цей ганебний факт, який не лише суперечить закону, а й підриває авторитет українського війська в очах самих курсантів”, – пишут активисты.

Посадове зловживання керівництва ХІТВ

Курсанти 2-го курсу факультету «Озброєння і військової техніки» Військового інституту танкових військ за наказом керівництва ВНЗ прибирають вулиці.Сьогодні ми проїжджали повз Нетеченську набережну і побачили молодих хлопців та дівчат, які підмітали листя в парку. Ми поцікавилися, що це за дружинники, які допомагають комунальним підприємствам КВБО та «Харківблагоустрій».Виявилося, що це – студенти місцевого торговельно-економічного коледжу і курсанти інституту танкових військ. Як нам розповіли курсанти, вони працюють в навчальний час за вказівкою заступника начальника інституту з тилу полковника Анатолія Зимницького.«Антикорупційний блок» разом з Дмитром Мариніним прибув за роз’ясненням ситуації до начальника ХВІТВ полковника Серпухова, але на робочому місці його не застали. Заступника начальника також не було на роботі, як й інших відповідальних керівників.Після 40 хвилин безрезультатного очікування ми вирушили до військової прокуратури, де подали заяву про цей ганебний факт, який не лише суперечить закону, а й підриває авторитет українського війська в очах самих курсантів.

Gepostet von Антикорупційний блок учасників АТО am Freitag, 2. November 2018

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*