В Харькове националисты анонсировали “Марш української звитяги”

9:22  |  11.10.2018
В Харькове националисты анонсировали "Марш української звитяги"

Фото: www.facebook.com/ps.kharkiv

14 октября в 16:00 по случаю Дня защитника Украины в Харькове состоится торжественное шествие. Мероприятие состоится по инициативе “НВР Правий Сектор – Харківщина”, “Права Молодь – НВР “ПС” Харківщина” и “ФРАЙКОР”. Об этом ораганизаторы сообщили в Facebook.

“День захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День створення УПА та День українського козацтва – всі вони мають прямий стосунок до визначної та непересічної дати в українській історії. І у 2015 році її вперше було відзначено на державному рівні, 14 жовтня стало загальнонаціональним святом, яке активно починає закріплюватися в масовій свідомості”, – говорится в сообщении националистов.

По их словам, на мероприятие приглашаются патриотические харьковчане, молодежь, добровольцы, волонтеры, участники русско-украинской войны.

“…усіх дотичних до творення спільної історії разом з нами відзначити цей урочистий день, віддати шану полеглим і показати всім ворогам української нації нашу готовність та запеклість відстоювати та боронити своє”, – написали организаторы.

МАРШ УКРАЇНСЬКОЇ ЗВИТЯГИ В ХАРКОВІ (АНОНС)14 жовтня о 16:00 за ініціативи НВР Правий Сектор – Харківщина, Права Молодь…

Gepostet von НВР Правий Сектор – Харківщина am Freitag, 5. Oktober 2018

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*