В Харькове запретили массовый вылов котов

8:11  |  02.10.2018

Фото: из открытых источников.

В Харькове отменили решение мэрии по отлову котов в городе. Об этом на своей странице в Facebook сообщила депутат Харьковского городского совета Наталья Коваленко.

Согласно решению суда от 1 октября 2018 года, сотрудники харьковских коммунальных служб имеют право лишь на отлов животных с признаками заболеваний, при этом вылов и умерщвление здоровых животных запрещено.

“Суддею Харківського окружного адміністративного суду я Сліденко А.В. сьогодні частково задоволено наші позовні вимоги та постановлено, що коти підлягають вилову тільки якщо вони мають явні ознаки захворювань, та скасовано відповідні пункти рішення сесії Харківської міської ради від 20.12.2017 р. «Про затвердження Програми поводження з домашніми тваринами та регулювання їх чисельності в м.Харкові на 2018-2022 р.р.». Повний текст рішення буде виготовлено незабаром. Нагадаю, що відповідно до ЗУ « Про захист тварин від жорстокого поводження» не передбачений обов’язковий вилов котів, а є виключний перелік випадків, при яких вони підлягають відлову та ізоляції”, – написала Наталья Коваленко.

Скасоване рішення Харківської міської ради щодо вилову котів у Харкові! Суддею Харківського окружного…

Опубліковано Nataliya Kovalenko Понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. […] ранее MyKharkov.info сообщали, что в Харькове отменили решение мэрии по отлову котов в горо…. Согласно решению суда от 1 октября 2018 года, сотрудники […]