В центре Харькова разогнали акцию сторонников Шария (видео)

11:08  |  05.07.2019
В центре Харькова разогнали акцию сторонников Шария

Фото: screenshot

Вечером 4 июля на площади Свободы националисты разогнали акцию сторонников “Партии Шария”. Об этом на своей странице в Facebook сообщает организация “Світанок”.

“Сьогодні, під час мітингу Європейської Солідарності, кілька десятків прихильників українофобського блогера Шарія здійснили провокацію, розпочавши роздачу червоних кульок – символів партії українофоба. Біля метро Держпром небайдужими патріотами було проведено просвітницьку бесіду про те, ким є Шарій та знищено кілька сотень кульок. Проте, після цього вони вирішили продовжити провокацію та підійти до мітингу Європейської Солідарності, де вони викрикували свої гасла. Патріотична спільнота знищила решту кульок, а шарійських адептів вигнала за межі мітингу, після чого вони розійшлись”, – говорится в сообщении националистов.

Харків погнав шарійців

ХАРКІВ ПОГНАВ ПРИХИЛЬНИКІВ ШАРІЯСьогодні, під час мітингу Європейської Солідарності, кілька десятків прихильників українофобського блогера Шарія здійснили провокацію, розпочавши роздачу червоних кульок – символів партії українофоба. Біля метро Держпром небайдужими патріотами було проведено просвітницьку бесіду про те, ким є Шарій та знищено кілька сотень кульок.Проте, після цього вони вирішили продовжити провокацію та підійти до мітингу Європейської Солідарності, де вони викрикували свої гасла.Патріотична спільнота знищила решту кульок, а шарійських адептів вигнала за межі мітингу, після чого вони розійшлись.Більше на нашому Телеграм каналі: https://t.me/svitanokkh

Gepostet von Світанок am Donnerstag, 4. Juli 2019

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что вечером 4 июля на Салтовке неизвестные напали на палатку кандидата в народные депутаты от партии «Слуги народа» Андрея Одарченко.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Nik Starik 13:34 | 05.07.19

    Треба було ще пику начистить цій гниді…

  2. Капітоліна 22:26 | 05.07.19

    Невже люди не знають, хто такий Шарій і яким було його минуле? Як можна висувати таку людину в депутати найвищого органу нашої держави, Люди зовсім подуріли – обирають коміків, шахраїв, ігроманів.

  3. Денис 19:59 | 07.07.19

    Раз нападают, значит что-то делает он правильное. У нас в стране только так бывает последнее время. Надо бы посмотреть его ролики, никогда не видел