Юракадемия не пускает Святослава Вакарчука на дискуссию (видео)

8:51  |  25.10.2018

29 октября в корпусе Научной библиотеки Национального юридического университета имени Ярослава Мудрого должна была состоятся встреча Святослава Вакарчука с юристами, представителями государственной власти и местного самоуправления, общественными активистами и студентами. Однако, вчера, 24 октября, руководство НЮУ отказалось предоставлять помещение музыканту без пояснения причин. Об этом Вакарчук рассказал в своем обращении на Facebook.

“У мене є проект договору, який шановний пан ректор підписав. В якому йдеться про згоду університету надати приміщення та фактично виступити неформальним співорганізатором такої зустрічі. Сьогодні ми отримали відмову в наданні приміщення та проведенню зустрічі в стінах університету. Відмова звучала так: “в силу об’єктивних причин не можемо надати вам приміщення”. Мені дуже це нагадує якісь старі радянські часи або часи української незалежності, коли усе робилося по указці зверху. Особливо дивно це чути або бачити таке пояснення від юристів у яких все чітко й аргументовано та від представників університетів – незалежних і вільних осередків наукової думки. Немає ні прозорості, ні чіткості. Таке враження, що хтось десь там, як завжди сказав “не можна на всякий випадок” ну і ці сказала “так і зробимо”, – говорит Вакарчук.

Но Святослав Вакарчук все равно приедет на дискуссию в Харьков 29 октября. Мероприятие назначено на тот же день в помещении выставочного центра “Radmir-Expohall”, что на улице Академика Павлова, 271.

Темой публичной встречи-дискуссии станет “Верховенство права в Украине”. Зарегистрированные участники смогут присоединиться к дискуссии и задать свои вопросы Вакарчуку.

Для участия необходимо зарегистрироваться до 18:00 26 октября.

Друзі, зверніть увагу! Місце проведення зустрічі ЗМІНЕНО за дивних обставин… деталі – у відео.Всіх чекаємо 29 жовтня у виставковому комплексі "Radmir-Expohall", Харків, вул. Академіка Павлова, 271

Gepostet von Центр економічної стратегії / Centre for Economic Strategy am Mittwoch, 24. Oktober 2018

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Капітолина 14:38 | 25.10.18

    У нас все, що робиться в місті, робиться “під патронатом харківського голови Геннадія Адольфовича Кернеса”, от він усе і вирішує, чому бути у Харкові, а чому не бути. Харків – це ж Гєпаград.